För företag

Referenser

Så här tycker våra kunder

Björg Bergsteinsson

Personalchef AF Bostäder Lund

af-bostader

”Vår friskvårdssatsning har resulterat i lägre sjukfrånvaro, mer välmående personal och fler som tränar regelbundet. Medarbetarna har fått bättre kunskaper om kost och hälsa, sammanhållningen på arbetsplatsen har ökat och fler anser oss blivit en attraktivare arbetsgivare. Genomgående tema på våra personaldagar har, sedan friskvårdssatsningen startade, varit hälsa och effektivitet.”

Siv Hjertström

HR-chef Holmen Paper

holmen-paper

”Vi är mån om vår personal och strävar efter att bli en attraktiv arbetsgivare. En önskan om frisk och motiverad personal är målet. Vi fokuserar därför på hälsoprojekt av olika slag. Vi rekommenderar varmt upplägget vi hade med Actic under året. Föreläsningar med inspiratör från Actic rörande kost, stress och myter med efterföljande BIA-mätning för de som så önskade. Dessutom gemensamma gruppträningsklasser för personalen. Ett bra steg mot ett sundare liv där man lätt kan förstå och inse vad som behöver förbättras! Vårt ordspråk på Holmen är: Den bästa motionen – det är den som blir av!”

Fler företag som vi jobbar med

Våra träningskompisar inom näringslivet finns inom en rad olika branscher. Vi jobbar både med små lokala företag och några av Sveriges allra största bolag.

ftg-referenser

Vi hjälper er gärna

Har du frågor om träningsformer eller avtal för företag är du välkommen till oss så hittar vi en bra lösning för er. Drygt 3 000 företag har idag avtal med oss, så vi har all erfarenhet som behövs för att förbättra hälsan på ditt företag.

Varmt välkommen att kontakta oss.

 

Frågor och Svar