Tävling

Är ni den mest aktiva bilfirman i Hägersten?

Vi hjälper er med friskvården!

Som medarbetare på en av bilfirmorna som deltar i tävlingen tränar du fritt på Actic Hägersten under perioden 16 september – 13 oktober 2019.
Tävlingen går ut på att enstaka (bilvarumärket man säljer/arbetar) bilfirma ska ha så många incheckade besök som möjligt under denna period. Bilfirman med högst antal incheck vinner tävlingen.
Du registrerar dig via att uppge ditt personnummer i receptionen alt. anmäla dig och fina kollegor via formuläret nedan. Därefter uppger du vilken bilfirma du kommer ifrån varje gång du besöker gymmet, oavsett om du nyttjar fria gymmet eller gruppträning. Vid företagsklass så registreras samtliga antal deltagare.

Sugen på att testa vårt breda sortiment av gruppträning? Se vilka klasser som erbjuds på Actic Hägersten och boka in din plats genom att besöka gymmet alt. ringa till receptionen på 08- 88 51 65.
Där finner du även annan bra info så som öppettider m.m.
Träning under denna period måste ske under bemannade tider.

Ta tillfälle i akt och dra med en kollega för att träna innan, under eller efter arbetstid… eller varför inte t.o.m. komma och besöka oss en ledig dag?
Vi ser fram emot att vara din träningskompis. Vi hjälper dig mer än gärna att komma igång eller utveckla din träning, ge träningstips eller varför inte starta med en rundvisning av gymmet?

Vid eventuella frågor kring tävlingen, kontakta Sofia Hast på sofia.hast@actic.se alt. 072-148 29 13.

Låt bästa bilfirma vinna!

 

 

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!