Tävling

Är ni det mest aktiva företaget?

Vi hjälper er med friskvården!

Vi på Actic anordnar en tävling mellan den 1-30 november 2019. Det innebär att du och dina kollegor tränar fritt hos oss under denna period och har tillgång till vårt fulla utbud så som kondition- och styrketräning samt gruppträning.

Så här fungerar tävlingen:

Du registrerar dig via att uppge ditt personnummer i receptionen alt. anmäla dig och dina kollegor via formuläret nedan (rekommenderas). Därefter uppger du vilken företag du kommer ifrån varje gång du besöker gymmet, oavsett om du nyttjar fria gymmet eller gruppträning. Vid företagsklass så registreras samtliga antal deltagare.

De anläggningar som deltar är:

Actic Tumba
Actic Hagsätra
Actic Hammarby Sjöstad
Actic Hägersten
Actic Årsta

Ta ett försprång genom att boka in gruppträning för hela företaget. Eller varför inte låta oss komma och hjälp till med ett träningspass på plats i era lokaler? På det här sättet gör ni en rolig teambuildningaktivitet samtidigt som ni även gör en bra intern friskvårdssatsning.

För att ge er en möjlighet till en superstart så kommer vi bjuda er på en av följande gruppträningsalternativ: Cirkelträning, Dans, Spinning, Rörelse- & Flexibilitetspass m.m. Önskas fler förslag på klasser? Kontakta oss!

Vid eventuella frågor kring tävlingen, kontakta Sofia Hast på sofia.hast@actic.se alt. 072-148 29 13.

Låt det mest aktiva företaget vinna!

 

 

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar