FunkyKidz
BlissDance
DANCE

Nu kan du anmäla ditt barn till vårens grupper

FunkyKidz-grupper finns både i Actics gym i Gränbystadens galleria (tidigare kallat Gränby centrum) och Actic Kraftkällan på adress Björkgatan 79B. BlissDance-grupperna finns bara på Björkgatan 79B. Actics gym i Gränbystadens galleria (f.d. Gränby centrum) finns i den östra delen på tredje våningen (ovanför Clas Ohlson).

Anmälan

Anmälan görs genom att använda Anmälningsformuläret nedan. Du får inom några dagar ett email med bekräftelse och betalningsanvisningar. Detta email har avsändare ”Actic FunkyKidz Uppsala Kraftkällan” (funky.kidz.actickraftkallan@actic.se). Det kan vara extra viktigt att veta om du har spamfilter i ditt mailprogram.

Priser 

 • Målsman aktiv medlem hos Actic: 850kr
 • Ej medlem hos Actic: 1050kr

Anmälan är bindande. Avanmälan kan göras senast 6 dagar efter kursstart, du får då tillbaka allt utom 100kr.

Alla kurser är 10 gånger. Lektionstiden för FunkyKidz är 40 min för 2-3 årsgrupperna, 45 min för 4-5 års- och 6-8 årsgrupperna.För BlissDance gäller 45 min.

Grupper våren 2019

Grupperna på Gränby:

 • 2-3 år: söndagar 10.15-10.55
 • 6-8 år: söndagar 12-12.45

Grupperna på Kraftkällan:

FunkyKidz:

Blissdance:

 • 9-11 år: söndagar 10.30-11.20
 • 12-14 år: söndagar 11.30-12.20

Actic förbehåller sig rätten att ställa in grupper som får för få anmälningar.

Anmälningsformulär för våren 2019:

Fyll i nedanstående fält och avsluta med att klicka på ”Skicka”-ikonen längst ned.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

 • Behandling av personuppgifter

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nu kör vi!

Nu kör vi!