För dig som ny medlem

Få obegränsat med instruktörstillfällen!

Starta din träning på bästa sätt!

För att vi ska kunna vara din träningskompis på bästa sätt erbjuder vi alla våra medlemmar fria instruktioner och uppföljningar löpande! Ett perfekt tillfälle att starta din träningsresa på.

Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Detta erbjudande får alla som tecknar ett nytt medlemskap hos Actic!

Så här fungerar dina två första introduktionstimmar:

Första timmen (55 min)
Tillsammans med vår utbildade personal går ni igenom vad du har för mål och behov med din träning. Därefter tar vi fram ett individuellt anpassat träningsprogram som är baserat på HIT (High Intensity Training).

Andra timmen (55 min)
Vid andra tillfället följer vi upp din träning och går igenom ditt program igen för att göra de korrigeringar som kan behövas, detta för att kunna säkerställa att du får det träningsprogram som passar just dig!

Efter det andra tillfället, för att verkligen visa att vi bryr oss och för att du ska få chansen att uppnå bästa resultat, ingår löpande uppföljningar som du kan boka in när du vill under hela ditt medlemskap!  

Varmt välkommen till oss för att starta din träningsresa.

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!