För dig som ny medlem

Få obegränsat med instruktörstillfällen!

Starta din träning på bästa sätt!

För att vi ska kunna vara din träningskompis på bästa sätt erbjuder vi alla våra medlemmar fria instruktioner och uppföljningar löpande! Ett perfekt tillfälle att starta din träningsresa på.

Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Detta erbjudande får alla som tecknar ett nytt medlemskap hos Actic på en anläggning som inte har personliga tränare!

Så här fungerar dina två första introduktionstimmar:

Första timmen (55 min)
Tillsammans med vår utbildade personal går ni igenom vad du har för mål och behov med din träning. Därefter tar vi fram ett individuellt anpassat träningsprogram som är baserat på HIT (High Intensity Training).

Andra timmen (55 min)
Vid andra tillfället följer vi upp din träning och går igenom ditt program igen för att göra de korrigeringar som kan behövas, detta för att kunna säkerställa att du får det träningsprogram som passar just dig!

Efter det andra tillfället, för att verkligen visa att vi bryr oss och för att du ska få chansen att uppnå bästa resultat, ingår löpande uppföljningar som du kan boka in när du vill under hela ditt medlemskap!  

Varmt välkommen till oss för att starta din träningsresa.

Köp medlemskap! Provträna hos oss

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar