Hur ställer sig Actic till, och hur jobbar vi mot  

Coronaviruset (Covid-19)

ACTIC följer myndigheternas riktlinjer gällande Coronaviruset

Det är en speciell situation som vi alla befinner oss i och vi på Actic är övertygade om att det är fler som känner som oss – att träningen är en kraft som kan hjälpa oss ta oss igenom detta tillsammans! Actic tar smittspridningen av Corona-viruset på fullt allvar och vi litar på landets experter och följer fortsatt myndigheternas rekommendationer. Folkhälsomyndigheten gick 2020-03-25 ut med information specifikt om träning och även om träning på gym. Deras huvudbudskap är att rörelse är bra för folkhälsan och att gym och simhallar fortsatt kan hålla öppet. De försiktighetsåtgärder som rekommenderas följer vi noga och vi gör allt för att du ska känna dig trygg när du tränar hos oss! Vill du läsa mer om detta är du välkommen att läsa mer nedan.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-idrotts–och-traningsanlaggningar/

Hur agerar vi på ACTIC?

1. Vi ökar frekvensen på städning av våra anläggningar, särskilt med fokus på de ytor som vanligen är i kontakt med händer (exempelvis träningsutrustning, handtag, kranar etc).
2. 
Vi säkerställer möjligheter till god handhygien på anläggningarna
3. Gällande för samtlig personal är att vid uppvisande av minsta symptom eller osäkerhet gällande sjukdom kommer personen i fråga inte att befinna sig på någon av våra anläggningar.
4. Vi erbjuder nu fri tillgång till alla våra MAX-korts anläggningar för att du ska kunna träna just där du befinner dig. Gäller fram t.o.m 2020-04-30
5. Gruppträningspass ersätts eller justeras. De pass som helt bygger på kontakt, exempelvis boxning, har helt ersatts av andra pass. De pass som kan justeras för att minimera kontakt och delad utrustning är justerade.
6. Vår vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning och vi vill möjliggöra, inte bara för våra medlemmar, utan för alla att träna på sina egna villkor, oavsett plats. Vi har därför, med kort varsel, satt ihop inspiration och tips för hur du kan träna där just du befinner dig. Ta del av vår onlineträning här: KLICKA HÄR

Actic har tvingats vidta kraftfulla åtgärder för att säkerställa bolagets framtida verksamhet. Ansträngningen för bolaget är stor men vi fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer och håller i dagsläget fortsatt öppet på så många anläggningar som möjligt. Vi uppskattar alla medlemmars stöd och vi tar oss igenom detta tillsammans!

Ta hand om varandra och fortsätt röra på er.

Hur kan du som medlem agera?

1. Om du känner dig frisk – välkommen att träna! Var extra noga med handhygienen och har du frågor så finns vår personal tillgänglig på anläggningen. Om du inte vill eller kan träna på våra öppna anläggningar så ta inspiration till träning där just du befinner dig! Ta del av vår onlineträning här: KLICKA HÄR
2. Om du känner minsta symptom på sjukdom eller är osäker vänligen stanna hemma!

Tillfälligt stängda anläggningar till följd av kommunernas beslut:

Actic Höör
Actic Lindesberg

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar