Corona

Hur ställer sig Actic till, och hur jobbar vi mot Coronaviruset (Covid-19)

Actic följer myndigheternas riktlinjer gällande Coronaviruset

Det är en utmanande situation som vi alla befinner oss i och vi på Actic är övertygade om att det är fler som känner som oss – att träningen är en kraft som kan hjälpa oss att ta oss igenom detta tillsammans! Actic tar smittspridningen av Corona på fullt allvar och vi litar på landets experter och följer fortsatt myndigheternas rekommendationer. Vi följer noga de försiktighetsåtgärder som löpande rekommenderas och vi vill försäkra dig om att vi gör allt för att du ska känna dig trygg när du tränar hos oss!

Hur agerar vi på Actic?

Hålla avstånd
1. Isärflyttade eller avstängda maskiner för att möjliggöra säkra avstånd
2. Besöksstatistik presenteras med prognos och realtidsinformation för ditt gym, för möjlighet att kunna planera sin träning och besöka oss när vi har färre medlemmar i gymmet.
Rengöring och hygien
1. Ökad frekvensen på städning, särskilt med fokus på de ytor som vanligen är i kontakt med händer (exempelvis träningsutrustning, handtag, kranar etc).
2. Säkerställda möjligheter till god handhygien
3. Gällande för samtlig personal är att vid uppvisande av minsta symptom eller osäkerhet gällande sjukdom kommer personen i fråga inte att befinna sig på någon av våra gym.
Gruppträning 
1. Gruppträningspass ersätts eller justeras. De pass som helt bygger på kontakt, exempelvis boxning, har helt ersatts av andra pass. De pass som kan justeras för att eliminera kontakt och delad utrustning är justerade för detta
2. Minst 2m avstånd mellan personer i gruppträning på gymmet och utomhus
3. Justerad längd på gruppträningspass för att möjliggöra tid till rengöring inför nästa pass
4. Ökad tillgång till gruppträning utomhus

Hur kan du som medlem agera?

Om du känner dig frisk – välkommen att träna på våra gym!
Vi ber dig träna med hänsyn:
1. Träna hos oss när vi har färre tränande på gymmet
2. Checka alltid in och ut, genom att scanna ditt kort, när du kommer till och lämnar gymmet
3. Var extra noga med handhygien
4. Var extra noga med rengöring av redskap och maskiner
5. Håll avstånd till dina medtränare och vår personal
6. Om möjligt, byt om och duscha hemma (detta gäller ej för dig som ska bada eller simma då dusch är obligatoriskt innan bad)
7. Om du inte vill eller kan träna på våra öppna gym så ta inspiration till träning där just du befinner dig genom Actic Anywhere
8. Om du känner minsta symptom på sjukdom eller är osäker – vänligen stanna hemma!

Kraftfulla åtgärder för att säkra Actics framtid!

Actic har tvingats vidta kraftfulla åtgärder, bland annat permittering och uppsägning av personal, för att säkerställa företagets framtida verksamhet. Vi uppskattar alla medlemmars stöd och vi tar oss igenom detta tillsammans! Att du fortsätter vara medlem hos oss i denna tid betyder mer än du tror och vi tackar för din förståelse för det omak situationen kan innebära för dig med exempelvis begränsade öppettider.

Ta hand om varandra och fortsätt att röra på er!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Prova på
Medlems-
service
Medlemsservice