Hur ställer sig Actic till, och hur jobbar vi mot  

Coronaviruset (Covid-19)

ACTIC följer myndigheternas riktlinjer gällande Coronaviruset

 

Det är en utmanande situation som vi alla befinner oss i och vi på Actic är övertygade om att det är fler som känner som oss – att träningen är en kraft som kan hjälpa oss att ta oss igenom detta tillsammans! Actic tar smittspridningen av Corona på fullt allvar och vi litar på landets experter och följer fortsatt myndigheternas rekommendationer. Vi följer noga de försiktighetsåtgärder som löpande rekommenderas och vi vill försäkra dig om att vi gör allt för att du ska känna dig trygg när du tränar hos oss!

 

Hur agerar vi på ACTIC?

 

Rengöring och hygien

 1. Ökad frekvensen på städning, särskilt med fokus på de ytor som vanligen är i kontakt med händer (exempelvis träningsutrustning, handtag, kranar etc).
 2. Säkerställda möjligheter till god handhygien
 3. Gällande för samtlig personal är att vid uppvisande av minsta symptom eller osäkerhet gällande sjukdom kommer personen i fråga inte att befinna sig på någon av våra anläggningar

 

Gruppträning 

 1. Gruppträningspass ersätts eller justeras. De pass som helt bygger på kontakt, exempelvis boxning, har helt ersatts av andra pass. De pass som kan justeras för att minimera kontakt och delad utrustning är justerade för detta
 2. Minskat deltagarantal (max 75%) i gruppträning på anläggning för att säkerställa att avstånd kan hållas
 3. Maximalt deltagarantal på gruppträning är 50 personer (endast aktuellt vid utomhusträning)
 4. 2m avstånd mellan personer i gruppträning på anläggning och utomhus
 5. Justerad längd på gruppträningspass för att möjliggöra tid till rengöring inför nästa pass
 6. Ökad tillgång till gruppträning utomhus & online

 

Ökade möjligheter till träning

 1. Fri tillgång till vår onlineträning, inte bara för medlemmar utan för alla
 2. Ökad tillgång till gruppträning utomhus

Hur kan du som medlem agera?

 1. Om du känner dig frisk – välkommen att träna på våra anläggningar!
  Vi ber dig träna med hänsyn:

  1. Var extra noga med handhygien
  2. Var extra noga med rengöring av redskap och maskiner
  3. Håll avstånd till dina medtränare och vår personal
  4. Om möjligt, byt om och duscha hemma
  5. Om du inte vill eller kan träna på våra öppna anläggningar så ta inspiration till träning där just du befinner dig genom vår fria online training
 2. Om du känner minsta symptom på sjukdom eller är osäker – vänligen stanna hemma!

 

Kraftfulla åtgärder för att säkra Actics framtid

Actic har tvingats vidta kraftfulla åtgärder, bland annat permittering och uppsägning av personal, för att säkerställa företagets framtida verksamhet. Vi uppskattar alla medlemmars stöd och vi tar oss igenom detta tillsammans! Att du fortsätter vara medlem hos oss i denna tid betyder mer än du tror och vi tackar för din förståelse för det omak situationen kan innebära för dig med exempelvis begränsade öppettider.

Ta hand om varandra och fortsätt röra på er!

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

 • Behandling av personuppgifter

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar