Actic X Step

Actic X Step

Gruppträning Actic X Step Du är här: Actic / Träning / Gruppträning / Interval Actic X Step Utmanande intervallträning som utförs på, över och runt en steplåda. Träning av kondition, koordination och styrka i samma klass! Actic X Step är en förkoreograferad...
Zone by Actic

Zone by Actic

Gruppträning Zone by Actic Du är här: Actic / Träning / Gruppträning / Interval ZONE by Actic är tufft, utmanande, svettigt och roligt! 30 minuter 3 zoner 12 övningar Coachande instruktörer ZONE by Actic ger dig effektiv träning av både styrka och kondition tack vara...
The House Fitness

The House Fitness

The House Fitness är ett koncept för framtiden där träning ska vara ROLIGT, inte ett måste. Det ger samma resultat, ATT du faktiskt tränar men att du gör det av rätt anledning. Idag finns det tillräckligt med måsten i vår vardag, lägg inte ett till ”måste” till din samling, utan ta hand om dig!

Outdoor Bootcamp

Outdoor Bootcamp

Det är ruffigt, intensivt, lite skitigt och inte minst roligt! Vi använder naturen och omgivningens redskap för att på ett lekfullt sätt, kämpa oss igenom styrke- och konditionsmoment i par, enskilt eller i grupp.

Indoor Bootcamp

Indoor Bootcamp

Det är ruffigt, intensivt och roligt! På ett lekfullt sätt kommer du, sida vid sida med “ditt crew” att kämpa er igenom styrke- och konditionsmoment, enskilt, parvis eller i grupp.