Apoteket


20% rabatt för dig som medlem hos Apoteket!

Vi på Actic tror på träning för livet! Vi tränar för att bli gladare kollegor, för att orka bära hem matkassarna och för att leka med våra barn och barnbarn. Och inte minst för att kunna åka skidor på vintern och promenera på stranden på sommaren! Låt oss hjälpa dig i din vardag för att träningen ska få vara något viktigt, roligt och beständigt.

20% rabatt! Unikt erbjudande för just dig!

Som medlem i Apotekets kundklubb erbjuder vi dig just nu 20% rabatt på alla medlemskap och fri startavgift (värde 549kr). Du kan välja mellan flera olika medlemskap, med eller utan bindningstid, lokalt eller regionalt medlemskap beroende på om du vill träna på ett eller flera gym i din stad.
Det enda du behöver göra är att lägga in kampanjkod: APOTEKET i kassan här eller ta med dig koden till ditt närmaste Actic gym så hjälper vi dig att bli medlem direkt på plats.
*Erbjudandet gäller på ordinarie priser och alla nya medlemmar t.o.m 31/3 2022. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Väljer du ett 12 månaders medlemskap går priset tillbaka till ord. pris efter medlemskapet gått ut.

Provträna gratis i 7 dagar!

Vill du provträna innan du blir medlem? Vi erbjuder dig 7 dagars provträning. Det enda du behöver göra är att anmäla ditt intresse här och sedan besöka ditt närmaste gym för 7 dagars gratis träning.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Medlems-
service
Medlemsservice