Apoteket


Välkommen till Actic!

Vi på Actic tror på träning för livet! Vi tränar för att bli gladare kollegor, för att orka bära hem matkassarna och för att kunna leka med våra barn och barnbarn. Och inte minst för att kunna åka skidor på vintern och promenera på stranden på sommaren. Låt oss hjälpa dig i din vardag för att träning ska få vara viktigt, roligt och något som finns med i ditt liv över tid.

Actic finns från norr till söder och vi har till dig som medlem i Apotekets kundklubb tagit fram tre olika paket för att du skall kunna hitta något som passar just dig!

Paket 1: Nu kör vi!

Känner du dig redo att sätta i gång och träna direkt? Du får 20% rabatt på våra ordinarie bundna medlemskap och vi bjuder på startavgiften (värde 249 kr). Du väljer själv om du vill träna dagtid, hela dagen, bara gym eller ta del av hela vårt utbud. Självklart har du tillgång till vår app Actic Anywhere. Ange koden APOTEKET i kassan för att ta del av erbjudandet. Här kan du läsa mer om våra flexibla medlemskap.

Paket 2: Prova på!

Vill du testa ett av våra Actic gym för att se hur det känns? Vi erbjuder dig att träna på ett av våra gym för 199 kr (ordinarie pris från 858 kr). Då kan du passa på att träna i gymmet, simma eller gå på ett gruppträningspass. Allt ingår! Självklart har du även tillgång till vår app Actic Anywhere. Besök ditt närmsta Actic gym och uppge koden APOTEKET2MÅN för att ta del av erbjudandet. Kan endast nyttjas 1 gång per person.

Paket 3: Kom i gång!

Om du känner dig osäker hur du ska komma i gång och vill börja försiktigt kan det här vara något för dig. Du får testa vår app Actic Anywhere i två månader (värde 118 kr). I appen hittar du inspiration till träning och över 280 onlinepass. Du kan även komma i gång med träningen med hjälp av vår digitala träningsstart. Ange koden APOTEKETAPP i fältet för företagskod för att ta del av erbjudandet. Här kan du läsa mer om vår app och hur du laddar ner den här.

Villkor

Nu kör vi: Erbjudandet om 20% rabatt på ordinarie pris gäller vid tecknande av ett 12 månaders bundet medlemskap. Efter bindningstidens slut övergår priset till ordinarie pris.
Prova på: Erbjudandet gäller två månaders träning på ett gym, heldag inkl gruppträning och bad från den dag du tecknar erbjudandet. Efter periodens slut avslutas medlemskapet och du behöver teckna ett nytt om du vill fortsätta träna. Lokala avvikelser kring bad kan förekomma. 
Kom i gång: Erbjudandet gäller fri användning av Actic Anywhere under 2 månader från den dag du tecknar erbjudandet. Därefter kan du fortsätta använda appen till en kostnad av 59 kr/månad.
 
Samtliga erbjudanden ovan gäller endast Apotekets medlemmar och kan tecknas fram till 31/3 2023. Erbjudandena för paketen ”Prova på” och ”Nu kör vi” kan ej tecknas på Actic Landskrona. Erbjudandet ”Prova p¨å kan ej tecknas på Actic Södertälje: Sydpoolen, City, Park, Vasa. 

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss