Kampanj

30-dagarsutmaningen

Anta utmaningen!

Är du redo för en riktig utmaning? Ladda ner Actics app, anta vår 30-dagarsutmaning innan den 14 april och var med och tävla om ett snyggt träningskit från CRAFT. Det finns fyra olika utmaningar att välja mellan:

  • Armhävningar
  • Benböj
  • Plankan
  • Burpees

Ladda ned iPhone-appen här
Ladda ned Android-appen här

Du hittar utmaningarna under fliken ”Träning”.

 

Så här funkar utmaningarna

Varje dag får du en ny utmaning som du ska genomföra. Du väljer själv om du vill göra hela övningen på en gång, eller dela upp antalet repetitioner under dagen om det känns lite för tungt. Du kan enkelt se hur många dagar du har gjort, och hur långt du har kvar av utmaningen. Klarar du alla 30 dagar får du 1000 poäng extra i MyActic! Du kan närsomhelst avbryta en pågående utmaning och hoppa på en annan.

 

Tävla om ett träningskit från Craft!

Du kan närsomhelst under året anta någon av utmaningarna. Men om du antar en utmaning innan den 14 april kan du dessutom vara med och tävla om ett träningskit från Craft!

Gör dagens utmaning och kryssa i ”Klar” varje dag. När 30 dagar har gått är du klar med utmaningen och kan då tävla om priserna. Lägg upp en bild på Facebook eller Instagram med hashtaggs:en #acticutmaningen, #dinträningskompis #actic. Tänk på att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se ditt inlägg.

Genom att delta i tävlingen förbehåller sig Actic rätten att använda bilden du använder i ditt tävlingsbidrag till marknadsföring av Actic. Din bild kommer inte säljas vidare till tredje part utan endast användas inom Actic i Sverige.

Du måste anta någon av utmaningarna senast den 14 april 2017 för att få vara med i utlottningen av ett klädkit.

Nu kör vi!

Frågor och Svar