Nyhet!

Actic Medical öppnar på Sydpoolen

Nu kör Actic Medical igång en ny verksamhet med bekanta ansikten i de lokaler som tidigare nyttjats av Telge Rehab en trappa upp i Sydpoolens fastighet. Personalen du möter är ett mycket erfaret och kompetent gäng som ser fram emot att få hjälpa dig som har behov av experthjälp inom fysioterapi.

Adam Isik jobbade tidigare på Telge Rehab och han är väldigt optimistisk när han tänker på möjligheterna som nu finns i och med att Actic är med och driver fysioterapi.

 

”Vi har bakat ihop sjukvård och friskvård så att det inte finns ett glapp emellan berättar, Adam Isik, specialist inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin.”

Adam Isik

Specialist inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin.

 

För tillfället jobbar åtta specialister Actic Medical berättar Adam Isik samtliga har lång erfarenhet av rehabverksamhet. Bland personalen finns expertkunskap inom en rad olika områden, bland annat: idrottsmedicin, smärtrehabilitering, gynekologi, urologi och obstetrik.

– Precis som tidigare får man en mottagning med otroligt mycket kompetens under ett och samma tak samt bra träningsalternativ, avslutar Adam Isik.

En av landets största anläggningar

Satsningen på rehab innebär att Actics anläggning på Sydpoolen nu blir ännu större. Redan från början var Actic Sydpoolen en av landets största friskvårdsanläggningar. Det blir ingen större förändring i och med att Actic tar över rehabverksamheten. Det är nämligen samma lokaler och delvis samma personal som tidigare.

 

”Det är ett mycket erfaret och kompetent gäng som ser fram emot att få hjälpa dig som har behov av experthjälp inom fysioterapi med allt vad detta innebär. De tidigare besökarna kommer att känna igen den goda servicen och gedigna kunskapen. Det enda som ändrats är namnet, förklarar Stefan.”

Stefan Malmqvist

Platschef på Sydpoolen

 

Vår personal

Actic Medical-teamets fysioterapeuter som tar hand om dig är:

  • Adam Isik: Specialist inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin
  • Camilla Holmberg: Specialist inom ortopedi
  • Per Janzon: Specialist inom ortopedisk manuell terapi
  • Annika Svensson: Specialist inom smärta och smärtrehabilitering
  • Maria Lund: Specialist inom obstetrik, gynekologi och urologi
  • Pascal Zakaria:Specialist inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin
  • Mats Käll: Naprapat. Specialist inom ortopedisk manuell terapi
  • Ulrika Norlander: Specialist inom smärta och smärtrehabilitering

Samtliga fysioterapeuter är anslutna till Stockholms läns landsting. Remissfrihet och frikort gäller.

 

Kontakta oss:

Adress: Östra Kanalgatan 2 (Sydpoolen), Södertälje
E-post: info@acticmedical.se
Telefon: 08-501 00 570

Upptäck alla våra gym!

Actic Södertälje

I Södertälje hittar du din träningskompis på tre olika gymanläggningar. Träna på Södertälje City, som ligger centralt i stan, eller på nyöppnade Södertälje Park som erbjuder stora ytor för dig som vill träna grenspecifik träning på konstgräsyta. Sist men inte minst har vi Sydpoolen som, utöver ett väl utrustat gym, även erbjuder äventyrsbad och motionssim.

 

Totalt har vi mer än 100 gruppträningsklasser per vecka på Actic Södertäljes alla anläggningar, och snart blir vi en 4:e anläggning. Vi är alltid bemannade och hjälper dig att nå dina individuella träningsmål.

Vill du veta mer?

Frågor och Svar