Prova på Actic

Vardagen blir skönare när man är stark i hela kroppen

Träna fritt i 7 dagar

Starta höstens träning tillsammans med oss på Actic! Just nu erbjuder vi 7 dagar fri träning mellan den 25 september till 8 oktober 2017. Sista dag att ta del av erbjudandet är 2 oktober.

Fri träning gäller gym och gruppträning, och får endast nyttjas en gång/person på Actic Växjö. Observera att fri träning endast gäller under bemannade öppettider och inte kan nyttjas om du inom de närmaste 6 månaderna tagit del av ett liknande erbjudande.

Så här gör du:
Fyll i formuläret nedan, så får du ett mail med en värdekod som ska visas upp på anläggningen för att ta del av den fria träningen.

Lycka till med träningen!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!