Personlig Träning

Våra PT-tjänster

Hitta den lösning som passar dig bäst

Visste du att alla kan ta del av våra duktiga personliga tränare på Actic – även du som inte är medlem på hos oss! Du väljer mellan autogiro och klippkort, precis som våra medlemmar. Oavsett dina mål och träningsbakgrund har vi en lösning som passar dig. 

PT Single

Detta är vår vanligaste tjänst. Du tränar tillsammans med en personlig tränare i 60 minuter. Fördelen för dig är att du får bästa möjliga hjälp med din träning för att uppnå önskat resultat.

PT Duo

Med PT Duo tränar du och din vän under 60 minuter tillsammans med en personlig tränare. Er personliga tränare coachar och hjälper er båda två under ett hårt träningspass.

PT SmallGroup

Tillsammans med 4-8 personer tränas du i en grupp som coachas av en personlig tränare under 6 veckor i taget. Välj mellan 1 eller 2 gånger i veckan. Du får pepp och motivation och laganda som en gruppträning kan erbjuda. Samtidigt får du expertisen och den professionella vägledning som en PT kan erbjuda. Här får du även förmånligare pris jämfört med PT60. Tillsammans i gruppen kommer ni överens med er PT om vilket träningsinriktning ni önskar ha i kursen. Passar utmärk för företagskollegor, vänner men också ett bra sätt att lära känna nya medlemmar.

Betalning sker i förskott. För uteblivna träningspass utbetalas ingen ersättning. Vid mindre än 4 deltagare anmälda förbehåller sig Actic rätten att boka av gruppen fram till 3 dagar innan första träningstillfälle. Då får du pengar tillbaka.

PT Lifestyle

Syftet med Lifestyle är att vägleda dig mot en hälsosam livsstil. Detta gör vi genom kostrådgivning och träning. Med inspirerande recept vill vi säkerställa att du uppfyller dina näringsbehov och ett anpassat energiintag. Du får hälsosamma recept som hela familjen kan ta del av, du behöver alltså inte tänka på varken vad eller hur mycket mat du behöver äta, allt du behöver göra är att följa kokbokens innehåll.

Lifestyle är ett viktminskningsprogram där vi med hjälp av kostrådgivning och träning under 8 veckor hjälper dig att komma i form. Du kommer få en kokbok att följa, anpassad efter dina förutsättningar för att främja viktnedgång. Utöver detta kommer du även att träna med en personlig tränare 1, 2 eller 3 gånger per vecka. Perioden inleds och avslutas med en hälsoanalys för att klargöra din aktuella status. Ytterligare en hälsoanalys v. 16 ingår i paketet.

Lifestyle Express är ett program där vi satsar på ett större kaloriunderskott och därmed en snabbare viktminskningstakt. Med Lifestyle Express ersätter du 2 av dina fem mål mat med näringsdrycken Fitmeal. Detta för att säkerställa näringsintag och regelbundna matvanor. Efter 8 veckor går du över till att äta 5 riktiga mål mat om dagen, enligt kokboken.