Gruppträning

Aqua by Actic

Aqua by Actic

Till inspirerande musik får möjlighet att träna i alla kroppens alla riktningar. Passen innehåller styrke- och konditionsövningar som utförs i bassäng. I grund eller djup pool får du möjlighet att arbeta med vattnet som motstånd.

Träning i vatten är skonsamt för kroppen och ger oss möjlighet att röra oss i flera olika dimensionen. Att få vara i princip viktlös och arbeta i ett annat element ger både återhämtning för muskler som påfrestas varje dag, samt aktiverar nya muskelgrupper som kroppen inte använder regelbundet.

Vad är Aqua by Actic?

Aqua by Actic, i folkmun kallat vattengympa, är en effektiv motionsform för hela kroppen. Vattnets motstånd kan göra att övningarna blir riktigt jobbig men ändå är skonsamma för kroppen. Vattengympans övningar skall bland annat öka rörlighet, koordination, kondition och styrka.

Hur gör man på Aqua by Actic?

Aqua by Actic är en gruppträningsklass som genomförs med deltagarna i bassängen och instruktören på kanten.

Deltagarna genomför träning i en pool där gradantalet är mellan 28-34 grader varmt. För träning i en grund pool rekommenderas vatten till armhålan och träning i djup bassäng kräver hjälpmedel i form av bälten eller liknande.

Rekommenderat är badkläder som sitter bra på kroppen och för personer som har svårt med balansen kan ett par badskor som ger bra fäste på botten vara ett alternativ.

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!