Gruppträning

Aerobic

Aerobic

Klassiska aerobicsteg sätts ihop till en hel koreografi som genomförs till peppande musik. Back to basics! Aerobics består av så kallade block där varje block innehåller olika steg och stegkombinationer. Dessa lägger man sedan ihop till en härlig koreografi.

Kroppen gillar verkligen att röra sig i olika riktningar. Att kroppen får röra sig framåt, bakåt, åt sidorna och upp och ner kan få bukt med en hel del åkommor som ryggsmärtor och stela leder.

Att det är roligt att träna aerobics behöver man kanske inte tillägga. Det är som dans, fast ändå inte. Om du känner att du skulle vilja kunna dansa, men känner dina begränsningar, testa aerobics. Koreografin är enkel och lärs oftast ut i block så att det blir lätt att hänga med. Musiken kommer du att ha mycket hjälp av och kommer att göra att det känns som att du dansar.

Varje instruktör sätter sin egen prägel på passet och detta gör varje pass unikt i sitt slag.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!