På Actic är alla välkomna och vi har alltid ett leende och några peppande ord över för dig som besöker oss – oavsett om du är här för att simma några längder eller köra ett pass i gymmet. Se alla våra anläggningar här.

Brett utbud av träningsformer

Styrketräning

Med regelbunden styrketräning mår du helt enkelt lite bättre i vardagen. På Actic ser du ofta instruktörer ute i lokalen som ger råd och tips kring hur du kan träna.

Läs mer

Gruppträning

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi gruppträning. Mer än hälften av våra anläggningar erbjuder gruppträning!

Läs mer

Konditionsträning

Hos oss på Actic kan du träna kondition på många olika sätt. Roddmaskin, crosstrainer, cykel och löpband ger bra kondition. På många av våra anläggningar kan du också välja mellan mängder av gruppträningspass.

Läs mer

Personlig träning

Tänk att ha en person som inte tänker på något annat än hur just din träning kan bli roligare och mer effektiv. Som peppar dig när du känner dig omotiverad och jublar när du når målen.

Läs mer

Simning

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. Entré till simhallen ingår då alltid i vårt medlemskap. På några av våra anläggningar erbjuder vi även olika typer av vattengruppträning.

Läs mer

Kostnadsfri provträning

På Actic har du alltid möjlighet att testa på våra gym och gruppträning en gång - helt utan kostnad!

Läs mer

Friskvård för företag

Du kan som företagspartner till oss förlita dig till vår över 20 års långa erfarenhet av att arbeta fram anpassade friskvårdslösningar till företag.

Läs mer

MAX-kortet

Fri tillgång till över 100 anläggningar över hela Sverige! Det gör att du enkelt kan träna och må bra var du än befinner dig i vårt avlånga land.

Läs mer