Träning på Actic + ViktVäktarna Online

Träning på Actic + ViktVäktarna Online

VV_Actic_kettlebellKombinera din träning på Actic med ViktVäktarna Online! De bästa förutsättningarna för en hälsosam viktminskning och en starkare kropp! Köp ditt paket redan idag på actic.se.

ViktVäktarna Online är ett enkelt och flexibelt viktminskningsprogram som ger dig råd och tips kring mat och matvanor som du behöver för att göra smarta matval varje dag. Med ViktVäktarna Online får du tillgång till ViktVäktarnas program samt tusentals läckra recept, alla redskap på webben som hjälper dig på vägen, och ViktVäktarnas app.

Actic är en ledande friskvårdskedja som har idag fler än hundra anläggningar mellan Ystad och Kiruna. I alla dessa städer kan du träna i deras gym och på de flesta har du dessutom tillgång till gruppträning, personliga tränare och motionssim.

Tecknar du detta kombinerade medlemskap betalar du endast 125 kr/mån för ViktVäktarna Online (ord. pris 225 kr/mån).

Villkor

Medlemskapet innebär en bindningstid på 12 månader hos ViktVäktarna och Actic. Medlemskapet löper efter dessa 12 månader på tills man väljer att säga upp det hos Actic. Priset 125 kr/mån för ViktVäktarna Online gäller endast vid ett kombinerat avtal med Actic + ViktVäktarna Online med 12 månaders bindningstid.

1 Teckna medlemskap direkt

2 Välj medlemskapstyp

Ordinarie

Student

Senior

3 Tillägg till medlemskapet