Startinstruktör

2 timmar med instruktör på Actic!

Vi vill ge dig bästa förutsättningen att lyckas med din träning, därför bjuder vi dig på två timmar med en instruktör när du blir medlem på Actic.

Tillsammans med en instruktör går vi igenom dina nuvarande motions- och träningsvanor. Därefter presenterar vi förslag på aktiviteter och mål som passar just dig. Det är vårt sätt att säkerställa att du kommer igång med din träning. Ditt personliga träningsprogram är lätt att följa och ger garanterat resultat.

Så här fungerar timmarna:

Första timmen (55 min)
I träningsvägledningen går vi igenom dina målsättningar och tidigare träningserfarenheter. Utifrån detta skapas en personlig träningsplan som du utför tillsammans med din instruktör.

Andra timmen (55 min)
Efter andra tillfället kommer du och din instruktör fram till hur du på bästa sätt fortsätter din träningsresa med oss, oavsett om det är med instruktör via autogiro alt. PT, genom ett eget träningsprogram eller gruppträning.

Varmt välkommen till oss för att starta din träningsresa.

(OBS. Gäller på våra anläggningar som inte har möjlighet att erbjuda Personliga Tränare)

Bli medlem idag!

Välj ditt medlemskort

Max-kortet Fri tillgång till 100 anläggningar över hela Sverige.

Regionala kortet Träna på flera anläggningar i din stad.

Lokala kortet Träna på en utvald anläggning.

Bli medlem

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!