Bli medlem på Actic:

2 timmar med PT ingår

Starta din träning på bästa sätt!

Vi vill ge dig bästa förutsättningen att lyckas med din träning, därför bjuder vi dig på 2 timmar med en PT när du tecknar ett medlemskap.

Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Detta erbjudande får alla som tecknar ett nytt medlemskap hos Actic! Du måste nyttja båda tillfällena inom 90 dagar efter startdatum av medlemskap.

Så här fungerar PT-timmarna:

Första timmen (55 min)
Tillsammans med vår utbildade personal går ni igenom vad du har för mål och behov med din träning. Därefter får du göra en rörlighetsscreening och eventuellt något test och så tränar ni tillsammans.

Andra timmen (55 min)
Efter andra tillfället kommer ni tillsammans fram till hur du på bästa sätt fortsätter din träningsresa med oss, oavsett om det är med PT, genom ett eget träningsprogram eller gruppträning.

Varmt välkommen till oss för att starta din träningsresa!

Bli medlem idag!

Välj ditt medlemskort

Max-kortet Fri tillgång till 100 anläggningar över hela Sverige.

Regionala kortet Träna på flera anläggningar i din stad.

Lokala kortet Träna på en utvald anläggning.

Bli medlem

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!