Snabbaste sättet att komma i form

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill  lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Hur fungerar det att träna med PT?

När du väljer att börja träna med en av våra PT:s kommer ni att inleda med en behovsanalys där ni går igenom följande:

  • Din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem
  • Din livssituation ser ut och vilka möjligheter du har att träna.
  • Vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.

Hur ofta du tränar tillsammans med din PT är något ni gör upp tillsammans. Inför varje träning planerar din PT ditt träningsprogram och dokumenterar dina resultat så du enkelt kan följa dina framsteg.

 

Vad får jag hjälp med?

Vi kräver det bästa från våra personliga tränare så att de kan ta fram det bästa från dig. Din PT motiverar dig genom att sätta mål och arbeta med feedback och uppföljning. Din PT kommer också arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig och nå dina behov med träningen. Pepp och motivation kan du förvänta dig av din PT. Din PT hjälper dig med nya perspektiv och idéer på hälsa och träning och vägleder dig i i djungeln av träning och hälsa rön för vad som passar bäst.

– När jag började visste jag inte vilken träning som passade mig. Min PT Lisa har både varit en inspiration och har pushat mig. Jag lär mig mer och mer varje gång och från att verkligen inte ha haft någon träningslust så tycker jag att det är jättekul nu och jag är verkligen motiverad.

// Sandra Lang, medlem på Actic Solna.

Vilka olika tjänster finns det?

Det finns naturligtvis många olika sätt att träna med en PT hos oss. Vilket sätt passar dig bäst?

  • PT Single – Individuella passa med din personliga tränare.
  • PT Duo – Du delar på PT:n med en vän under passet.
  • PT SmallGroup – Träna tillsammans med en grupp på 4-8 personer. Finns både för medlemmar och icke medlemmar.
  • PT Lifestyle – Kombination av kostrådgivning och träning för en hälsosam livsstil.

Läs mer om våra olika PT-tjänster här.

 

Vilken utbildning har en PT?

Alla vi som arbetar som personliga tränare på Actic är licensierade, och vi har en gedigen kunskap inom träning. Vi har en teoretisk grund i anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur våra kroppar är byggda och dess funktion.

En licensierad PT har kunskapen om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och konstruera träningsprogram som är mest effektiva och säkra utifrån mål och behov för kunden. Det viktigaste för oss är att våra personliga tränare kan möta alla våra medlemmar oavsett skede i livet och hitta den lösning som passar dig bäst!

 

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Kontakta oss på anläggningen så hjälper vi dig att boka en tid med en passande PT.