Jonathan Perneheim

Personlig tränare

Idrott och träning har alltid varit en del av mitt liv. Med en filosofie kandidat i idrott vet jag hur och varför kroppen reagerar som den gör. Om du vill lära dig mer om din kropp och hur du bäst kan nå dina mål rekommenderar jag dig att träna med mig. Då jag spelar handboll på elitnivå vet jag vet vad som krävs för att nå sina mål. Fysträningen inom handboll är väldigt idrottsspecifik vilket gör att jag kan omvandla styrkan till idrotten. Detta menar jag kan vara av intresse för er.

Dina PT-timmar med mig kommer att vara utvecklande, utmanande och riktade mot din målsättning. Våra PT-pass kommer bland annat att innehålla funktionell träning. Funktionell träning bygger på vardaglig styrka, vilket ger snabbare resultat och lägre skaderisk. Detta är något jag varmt rekommenderar till såväl yngre som äldre människor.

Jag kan dessutom hjälpa dig som idrottare som vill ta träningen till en ny nivå. Jag kommer att ge dig de verktyg du behöver för att nå dina mål och jag kommer att få dig att använda dem på rätt sätt. Du sätter upp mål, vi når dem tillsammans!

 

Utbildning

Fil. Kand. i idrott på Örebro Universitet, Diplomerad massör på Friskvårdsgruppen, Steg 1-utbildning i tyngdlyftning, Utbildad inom HLR (hjärt- och lungräddning), Idrottscollege Widénska gymnasium.

Specialitet

Styrketräning, Fria vikter, Idrottsspecifik styrketräning, Funktionell träning, Massage.