Emelie Kristiansson

Personlig tränare

I grunden är jag handbollsspelare och är fortfarande aktiv som både spelare i div 1 och tränare för ungdomar. Jag har alltid älskat att röra på mig och på gymnasiet blev jag intresserad av styrke- och gruppträning. För mig har träning och rörelse alltid varit ett positivt inslag i mitt liv och jag vill hjälpa andra att uppleva samma glädje av träning.

I min erfarenhet som tränare och coach har jag hittat glädje i att hjälpa människor att utvecklas och bli bättre. Att se en person nå sina mål och veta att jag hjälpt dem nå dit är en underbart givande känsla. Detta har fått mig att arbeta med personlig träning. Tillsammans lägger vi upp en träningsplan för dig och just dina behov. Med hjälp av mina kunskaper inom idrottspsykologi kan jag även hjälpa till att hitta motivation till träning och skapa en långvarig relation till denne eller lägga upp en bra målsättningsplan.

Utbildning

  • Examinerad PT vid Katrinebergs Folkhögskola
  • Kandidatexamen i Idrottspsykologi, Lunds Universitet
  • Tränarskolan 1, Svenska Handbollsförbundet

Min träningsfilosofi

Vi mår bra av att röra på oss eftersom vi är skapta för att göra det. Träning ska därför i första hand vara funktionell för att vi ska må bra och klara av att göra allt vi vill i våra liv. Oavsett om ditt mål är att komma igång med träningen, gå ner eller upp i vikt eller mer idrottsspecifikt inriktad skapar vi tillsammans ett träningsupplägg som som passar dig, dina mål och behov.

Den bäste träningen är den du faktisk utför. Därför är det viktigt för mig att hitta träning som du tycker är roligt och att vi skapar en motivation som får dig att vilja fortsätta med träningen på lång sikt och skapa nya mål när du uppnått de gamla.

Specialitet

  • Styrketräning
  • Idrottsspecifik träning
  • Kondition
  • Motivation

Kontaktuppgifter:
Mobil: 073-8437724
Anläggning: 046-285 0700

PT_Emilia

E-post

pt.olympen@actic.se

Jobbar på: