Vätternrundan

Detta 30 mil långa cykellopp runt Vättern med start och mål i Motala är världens största motionscykellopp. Actic är samarbetspartner till Vätternrundan, och vi kommer bidra med träningstips och inspiration inför kommande utmaning och stötta alla er cyklister på vägen mot mållinjen.

På Actic är vi måna om att inspirera dig som medlem och vi vill att du ska känna dig som hemma när du besöker någon av våra anläggningar. Vi finns på fler än 100 anläggningar från Ystad till Kiruna och vi erbjuder gymträning på fräscha anläggningar med kunnig personal. De flesta av våra anläggningar erbjuder även gruppträning, personlig träning och motionssim. För mer information om utbudet på våra Actic-anläggningar, se actic.se. Hos oss är du alltid välkommen på en kostnadsfri provträning, varmt välkommen!

Senaste nytt:

2016-01-18
Testa på Actics Vätternspinning!
Funderar du på att cykla Vätternrundan eller något annat längre cykellopp? Eller bara intresserad av ett härligt konditionspass? Då ska du testa Actics spinningklass Vätternspinning!

2016-01-02
Så fixar du Vätternrundan – 4 tips
Att ha ett mål att träna mot är ju väldigt inspirerande och spännande och ger för de flesta en ökad motivation och vilja att träna. Men har du en plan för hur du ska ta dig till målet?

2015-04-30
Träna upp dina muskler inför Vätternrundan
För att effektivisera din cykelteknik behöver du stärka de muskler som arbetar när du cyklar. Här bjuder Jennie Olausson, personlig tränare på Actic, på ett styrketräningsprogram som är anpassat för dig som tränar inför Vätternrundan.    

2015-04-01
Dags att förbereda dig inför Vätternrundan – 3 tips från Actics cykelexpert
Nu är det ca 2 månader kvar till startskottet och här tipsar Actics cykelexpert Lena Söderqvist hur du som deltagare på Vätternrundan kan förbereda dig inför kommande utmaning!