Kom igång och bli en del av gemenskapen

Actics medlemmar tränar av alla möjliga skäl. Vi är glada över den stora blandning av människor som valt att träna på Actic, allt från elitidrottare till motionärer i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla som kommer till Actic känner sig välkomna och mår bra när de tränar hos oss.

2 timmar med PT eller instruktör ingår

Med hjälp av vår välutbildade personal får du som ny medlem en träningsvägledning och två timmar med en personlig tränare eller någon av våra utbildade instruktörer. I träningsvägledningen går vi igenom dina målsättningar och tidigare träningserfarenheter. Utifrån detta skapas en personlig träningsplan som du utför tillsammans med din personliga tränare eller instruktör. Vi ger dig de bästa förutsättningarna att du ska lyckas!

Alltid utbildad personal

Alla vi som arbetar på Actics träningsanläggningar är utbildade instruktörer och vi har valt vår arbetsplats för att vi älskar träning. Allt vi kan vill vi gärna berätta för dig som tränar hos oss. Vi vill hjälpa dig att komma igång med träningen, nå dina mål och självklart också ha kul på vägen.

Brett utbud som ger variation

Förutom styrketräning och konditionsträning har vi ett brett utbud av gruppträning som innehåller allt från högintensiv kondition till glädjande dans! På många anläggningar kan vi också erbjuda personlig träning som tillval. Hos Actic har du näst intill alltid tillgång till bad och motionssim. Oavsett om du vill komplettera din styrketräning, bli bättre på att crawla eller bara njuta av härlig vattengympa har vi det du söker.