Lär känna oss på Actic

Actic är en ledande friskvårdskedja med 140 anläggningar och över 210 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 150 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Med vårt MAX-kort kan du träna på över 70 av dessa. 

Redan 1981 startades vårt första gym i Sverige. Då hette vi Nautilus. Än idag hjälper vi människor till ett friskare liv på mer än 140 anläggningar, de flesta kombinerade med bad. Idag finns Actic i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, och Österrike.

Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.

Vi gör det enkelt att komma igång!

Som medlem ska du alltid kunna lita på våra råd och vår kompetens. Alla som arbetar på Actics träningsanläggningar är utbildade instruktörer och brinner för att hjälpa dig med din träning. Vi finns alltid tillgängliga på gymgolvet och du kan närsomhelst vända dig till oss med dina frågor och funderingar.

Träning som passar dig

Hos oss på Actic är alla välkomna och vi har alltid ett leende och några peppande ord över för dig som besöker oss – oavsett om du är här för att simma några längder eller köra ett pass i gymmet. Hos oss ingår alltid ett pass med en instruktör som visar hur du tränar effektivt och säkert. Du får också ett personligt träningsprogram och någon som följer dig och ser till att du får ett nytt program när det är dags att ta nästa steg i din träning.

Boka din kostnadsfria provträning redan nu!