Träning på Actic + ViktVäktarna All Inclusive


vv-central

Bra mat och träning, ett vinnande koncept!

Nyhet! Nu kan du äta och träna smartare med ViktVäktarna och Actic! Tillsammans inspirerar vi dig i din viktminskning med hälsosam mat och härlig träning, anpassat efter dig. Vi hjälper dig att nå dina mål.

Actic är en ledande friskvårdskedja som har idag fler än hundra anläggningar mellan Ystad och Kiruna. I alla dessa städer kan du träna i deras gym och på de flesta har du dessutom tillgång till gruppträning, personliga tränare och motionssim.

 • Träning på Actic + ViktVäktarna All Inclusive
  I det kombinerade medlemskapet ingår träning på Actic samt ViktVäktarna All Inclusive – stöd i möten där du inspireras av coacher och andra medlemmar. Hitta närmaste möte här. Du får även ta del av ViktVäktarnas app, redskap på webben och tusentals läckra recept
  .
  Pris: Endast 300 kr/mån för ViktVäktarna All Inclusive (ord. pris 425 kr/mån) samt 10% rabatt på Actic-medlemskapet
 • Träning på Actic + ViktVäktarna Online
  Ett enkelt och flexibelt viktminskningsprogram som ger dig råd och tips kring mat och matvanor som du behöver för att göra smarta matval varje dag. Med ViktVäktarna Online får du tillgång till ViktVäktarnas program samt tusentals läckra recept, alla redskap på webben som hjälper dig på vägen, och ViktVäktarnas app.
  Pris: Endast 125 kr/mån för ViktVäktarna Online (ord. pris 225 kr/mån)

Ovanstående erbjudanden gäller vid tecknande av 12 månaders autogiro (ViktVäktarna + Actic). Är du befintlig medlem på Actic förlängs din bindningstid med 12 månader, kontakta din anläggning för att ta del av erbjudandet.

Ta chansen och kom igång redan idag!
De 10 första får ett startkit med gympåse och hopprep från Actic samt kokboken ”Goda favoriter” som innehåller fler än 100 av ViktVäktarnas mest populära recept.

Bli medlem redan idag!