Lyft en kompis

För varje publicerad bild skänker Actic 3 kr till Hjärnfonden. Om du inte vill anta utmaningen kan du skänka pengar direkt genom att SMS:a Actic100 till 72901. Då skänker du 100 kronor som oavkortat går till Hjärnfondens forskning om psykisk ohälsa.

Läs mer

Avslutad – Vinn startplats till Tjurruset 2016!

TjurRuset är årets roligaste, tuffaste, blötaste och garanterat skitigaste terränglopp. Här sätts din styrka, uthållighet och vilja på prov. Under cirka tio kilometer får du erövra de brantaste backarna, lerigaste sankmarkerna och blötaste träsken. 2016 går TjurRuset av stapeln lördagen den 1 och söndagen den 2 oktober.

Läs mer

Dags för Vansbrosimningen!

Den 25 juli startar delmomentet Vansbrosimningen! Vansbrosimningens 3 kilometer har du sex veckor på dig att klara. På majoriteten av Actics anläggningar har du som medlem tillgång till simhall, men det går även bra att använda roddmaskin eller kajak! Registrera din första simtur senast den 21 augusti.

Läs mer

Håll koll på din träning med Actics app

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Ladda ned den redan idag!

Läs mer

Köp dina nya träningskläder på actic.se!

På Actics webbshop kan du hitta snygga träningskläder från Craft. Perfekt för dig som vill fräscha upp garderoben med stilsäkra och funktionella plagg med Actics logotyp.

Läs mer

Pressmeddelande: ICA-klassikern

Genom ett unikt samarbete mellan ICA, En Svensk Klassiker och Actic kan nu ICA:s kortkunder få möjlighet att göra En Svensk Klassiker på hemmaplan.

Läs mer

Nu erbjuder vi PT för alla!

Starta din träning med en personlig tränare! Visste du att alla kan ta del av våra duktiga personliga tränare på Actic – även du som inte tränar hos oss!

Läs mer

Träning på Actic + ViktVäktarna All Inclusive

Nyhet! Nu kan du äta och träna smartare med ViktVäktarna och Actic! I det kombinerade medlemskapet ingår träning på Actic samt ViktVäktarna All Inclusive – stöd i möten där du inspireras av coacher och andra medlemmar. Ta chansen och kom igång redan idag!

Läs mer

Snubblar du ofta på löpbandet?

För 19 kr/månaden erbjuder vi alla våra medlemmar en olycksfallsförsäkring. Försäkringen gäller under hela tiden du som medlem är på gymmet. Självklart är det ingen bindningstid och ingen självrisk vid skada.

Läs mer

Träning på Actic + ViktVäktarna Online

De bästa förutsättningarna för en hälsosam viktminskning och en starkare kropp! ViktVäktarna Online är ett enkelt och flexibelt viktminskningsprogram som ger dig råd och tips kring mat och matvanor som du behöver för att göra smarta matval varje dag.

Läs mer

2 timmar med personlig tränare

Vi vill ge dig bästa förutsättningen att lyckas med din träning, därför bjuder vi dig på 2 timmar med en personlig tränare när du blir medlem på Actic.

Läs mer

2 timmar med instruktör

Vi vill ge dig bästa förutsättningen att lyckas med din träning, därför bjuder vi dig på 2 timmar med en instruktör när du blir medlem på Actic.

Läs mer

Vilket är ditt träningsmål 2016?

Tänk att ha en person som inte tänker på något annat än hur just din träning kan bli roligare och mer effektiv. Som peppar dig när du känner dig omotiverad och jublar när du når målen. Så är det att ha en personlig tränare. Och just nu har du chans att vinna en egen personlig tränare på Actic!

Läs mer

Träna på 100 anläggningar

MAX-kortet ger dig fri tillgång till över 80 stycken anläggningar över hela Sverige! Det gör att du enkelt kan träna och må bra var du än befinner dig i vårt avlånga land. Med MAX-kort kan du dessutom ta del av ett brett utbud med allt du kan tänka dig inom träning och hälsa.

Läs mer

Det är aldrig för sent att börja träna

Den 88-åriga damen kom gåendes med sin käpp stadigt i höger hand. Hon gick med små haltande steg. Jag hälsade på henne och bad henne att sätta sig ned i en fåtölj i den lugna relaxavdelningen.

Läs mer

Möt vår medlem KlaraLinnea! #ingaursäkter

När vi i spelade in våra senaste filmer, lärde vi känna en massa härliga människor. Här har du chansen att träffa dem också. KlaraLinnea Tronders, 17 år. Hur ofta tränar du? Jag tränar ungefär 3-4 gånger/vecka Vad tycker du är… [Läs mer]

Läs mer

PT på autogiro

Det självklara valet för dig som vill ta nästa steg i din träning! PT via autogiro är ett alternativt sätt för medlemmar att köpa PT-timmar.

Läs mer

3 av 4 vill gå ner i vikt – men många fuskar med motionen

72 procent av svenskarna vill gå ned i vikt. Majoriteten av dem tror att mer motion är lösningen och nästan hälften tror att en kombination av nyttigare mat och mer motion är vad som krävs.

Läs mer