Nyheter

Lyft en kompis

För varje publicerad bild skänker Actic 3 kr till Hjärnfonden. Om du inte vill anta utmaningen kan du skänka pengar direkt genom att SMS:a Actic100 till 72901. Då skänker du 100 kronor som oavkortat går till Hjärnfondens forskning om psykisk ohälsa.

Läs mer

Avslutad – Vinn startplats till Tjurruset 2016!

TjurRuset är årets roligaste, tuffaste, blötaste och garanterat skitigaste terränglopp. Här sätts din styrka, uthållighet och vilja på prov. Under cirka tio kilometer får du erövra de brantaste backarna, lerigaste sankmarkerna och blötaste träsken. 2016 går TjurRuset av stapeln lördagen den 1 och söndagen den 2 oktober.

Läs mer

Dags för Vansbrosimningen!

Den 25 juli startar delmomentet Vansbrosimningen! Vansbrosimningens 3 kilometer har du sex veckor på dig att klara. På majoriteten av Actics anläggningar har du som medlem tillgång till simhall, men det går även bra att använda roddmaskin eller kajak! Registrera din första simtur senast den 21 augusti.

Läs mer

Håll koll på din träning med Actics app

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Ladda ned den redan idag!

Läs mer

Köp dina nya träningskläder på actic.se!

På Actics webbshop kan du hitta snygga träningskläder från Craft. Perfekt för dig som vill fräscha upp garderoben med stilsäkra och funktionella plagg med Actics logotyp.

Läs mer

Pressmeddelande: ICA-klassikern

Genom ett unikt samarbete mellan ICA, En Svensk Klassiker och Actic kan nu ICA:s kortkunder få möjlighet att göra En Svensk Klassiker på hemmaplan.

Läs mer

Nu erbjuder vi PT för alla!

Starta din träning med en personlig tränare! Visste du att alla kan ta del av våra duktiga personliga tränare på Actic – även du som inte tränar hos oss!

Läs mer

Träning på Actic + ViktVäktarna All Inclusive

Nyhet! Nu kan du äta och träna smartare med ViktVäktarna och Actic! I det kombinerade medlemskapet ingår träning på Actic samt ViktVäktarna All Inclusive – stöd i möten där du inspireras av coacher och andra medlemmar. Ta chansen och kom igång redan idag!

Läs mer

Snubblar du ofta på löpbandet?

För 19 kr/månaden erbjuder vi alla våra medlemmar en olycksfallsförsäkring. Försäkringen gäller under hela tiden du som medlem är på gymmet. Självklart är det ingen bindningstid och ingen självrisk vid skada.

Läs mer

Träning på Actic + ViktVäktarna Online

De bästa förutsättningarna för en hälsosam viktminskning och en starkare kropp! ViktVäktarna Online är ett enkelt och flexibelt viktminskningsprogram som ger dig råd och tips kring mat och matvanor som du behöver för att göra smarta matval varje dag.

Läs mer