Träna mer, orka mer och få mer!

Poängsystem och förmåner

Som medlem hos Actic belönar vi din lojalitet med poäng men du kan själv samla poäng genom att träna mer! Du ser enkelt under Mina sidor hur mycket poäng du har och vilken nivå du är på, för varje gång du tränar så får du poäng och för varje månad du är medlem hos Actic så ger vi dig poäng. Du hittar dina förmåner under Mina förmåner och för varje ny nivå så får du nya spännande förmåner att utnyttja hos Actic, klicka på dina förmåns ikoner för att se vad de innehåller. När du valt att nyttja en förmån så försvinner den från Dina förmåner och passa på för några är tidsbegränsade.

Klättra i nivåer genom att samla poäng!

När du tränar eller går på ett pass så kommer du se att du får fler och fler poäng, du kan enkelt se hur långt ifrån du är nästa nivå här under Mina sidor och i appen under Medlemsklubben. När du kommer till en ny nivå så får du en ny medalj, här nedan ser du vilka nivåer som finns och hur många poäng du behöver ha.

Kan jag förlora mina poäng? Nej du kan inte förlora dina poäng sålänge du är medlem hos Actic, skulle du välja att säga upp ditt medlemskap så behåller du dina poäng under 1 månad i de fall att du ångrar dig och vill komma tillbaka.

Nivåer

Nivåer

Det finns 5 nivåer som du som Actic medlem kan samla poäng i, alla nivåer innehåller förmåner som du får tillgång till när du når en ny nivå. Vi vill belöna alla våra träningskompisar och därför får du som ny medlem direkt poäng, är du en av våra mest trogna träningskompisar så belönar vi dig med VIP medaljen!

Nivå "bas"

Poänggräns 10 000 - 29 999

Nivå "Silver"

Poänggräns 30 000 - 99 999

Nivå "Guld"

Poänggräns 100 000 - 149 999

Nivå "Elite"

Poänggräns 150 000 - 299 999

Nivå "VIP"

Poänggräns 300 000

Poäng

Hur tjänar jag då poäng?

Alla nya medlemmar får poäng för att kickstarta ert samlande och för varje månad som du väljer att fortsätta vara en del av Actic så belönar vi dig med poäng. Men vill du också nå VIP status så behöver du boosta dina poäng genom att träna! För varje träningstillfälle ger dig poäng. Träna med, orka med och få mer!

Medlemskap

Poäng per månad du är medlem, 3 000p

PT-timmar

Poäng per genomförd timme, 5 000p

Gruppträning

Poäng per genomfört pass, 500p

Träning hos Actic

Utförd träning i Actic’s lokaler ger 500p

Övrigt

Gilla oss på FB, dela, bjud in en vän, utvalda kampanjer och aktiviteter ger 250p