Comfort Hotel Eskilstuna, ett företag som satsar


local-news_kettlebell_kille

För oss är det viktigt att ha möjligheten att stötta våra företagskunder i friskvårdsarbetet genom att vägleda och inspirera medarbetarna till en bra hälsa och en träning som ger resultat. Nedan berättar Gustav Hellgren på Actic om hur vi hjälpte Comfort Hotel Eskilstuna till starkare, gladare, piggare och mer motiverade medarbetare.

“Vi inledde vårt samarbete med en inspirationskväll för deras medarbetare. Vi besökte Comfort Hotel som ligger vägg i vägg med vår anläggning Actic Eskilstuna City. Där informerade vi kort om Actic och det kommande samarbetet. Därefter höll Marie Derehall, en av våra personliga tränare, en föreläsning om kost och hälsa. Efter föreläsningen gick vi tillsammans ned till anläggningen där vår gruppträningsansvariga Nadja Ranmo ivrigt tog emot oss. Functional Toning stod på schemat och alla kämpade in i det sista. Svettiga, trötta och glada lämnade Comfort Hotel Eskilstuna salen och kvällen nådde sitt slut.

Jag kommer aldrig sluta förundras över den positiva andan som en grupp av härliga människor kan få fram. Jag vill ge en stor eloge till medarbetarna på Comfort Hotel Eskilstuna för just detta. Jag vill även ge en stor guldstjärna till Chatrin Jennsjö, VD på Comfort Hotel Eskilstuna, för att du satsar på friskvården.”

Med vänlig hälsning
Gustav Hellgren
Actic Eskilstuna City