Träna inför Vansbrosimmet!


local_news_simning_badkanten

Träna inför Vansbrosimmet!

Tillsammans med Team Snabbare kommer vi på Actic att hjälpa dig med allt du behöver inför Vansbrosimmet!

Torsdag 14 april kl. 06.30-07.30 på Actic Högdalen

Vi tränar simteknik (bröstsim och crawl) inför Vansbrosimmet. Vi ger konkreta tips och det kommer även finnas personliga tränare på plats som kan hjälpa dig att finslipa tekniken. Passa även på att ta del av fina erbjudanden från Aquarapid, ät god frukost som Actic bjuder på eller testa Nutraminos produkter.

Tisdag 24 maj kl. 18.00-19.00 på Hellasgården

Hur känns det egentligen att simma i en våtdräkt? Förbered dig med Actic och Team Snabbare inför Vansbrosimmet! Kom och prova våtdräkter från Trispot och träna på hur det är att simma i öppet vatten. Våra personliga tränare finns på plats och ger tips inför loppet. Nutramino bjuder på provsmak av deras produkter.

Tisdag 7 juni kl. 18.00-19.00 på Hellasgården

Hur känns det egentligen att simma i en våtdräkt? Förbered dig med Actic och Team Snabbare inför Vansbrosimmet! Kom och prova våtdräkter från Trispot och träna på hur det är att simma i öppet vatten. Våra personliga tränare finns på plats och ger tips inför loppet. Nutramino bjuder på provsmak av derasprodukter.

För att delta på klassen bokar du in dig som vid ett vanligt gruppträningspass på antingen actic.se eller via appen. Har du frågor eller funderingar kan du maila Annika på annika.andersson@actic.se.

Actic Högdalen • Rangstaplan 2 • 08-519 212 11