Lyft en kompis!

Tillsammans med Hjärnfonden gör vi på Actic en insamlingskampanj under oktober månad under temat Lyft en kompis. Det är ett sätt att stödja alla de som lever med någon form av psykisk ohälsa som är ett växande samhällsproblem. Lyft din kompis att komma igång med träningen och stöd forskningen genom en sms-gåva till Hjärnfonden!

Läs mer

Fri träning på Actic Munktell!

Vi jobbar för ett friskare Eskilstuna, och bjuder därför in alla på fri träning mellan den 27 september – 2 oktober. Bjud med dina vänner och kollegor och gör detta till årets träningsdagar!

Läs mer

Vi söker personliga tränare!

Hos oss på ACTIC ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera våra dina kunder till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och utveckla den. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och hög energi.

Läs mer

Actic Hallonbergen fyller 10 år!

Actic Hallonbergen fyller 10 år den 24/9 och det vill vi fira med dig! Förutom kalaserbjudanden kommer vi även att ha massvis med tävlingar, provsmak på produkter, gruppträningsklasser och mycket mer. Vi kommer även att ha öppet extra länge, kl. 09.00 – 20.00. Det blir en dag du inte vill missa!

Läs mer

7 dagars fri träning!

I våras växte Actic-familjen med ytterligare 13 nya gym i södra Stockholm. Det vill vi firar och bjuder nu in alla att testa på dessa gym helt kostnadsfritt i en hel vecka! Fyll i formuläret nedan och du får en kod som du visar upp i receptionen på anläggningen där du väljer att träna. Sista dag att lösa in koden är 25 oktober 2016.

Läs mer

Öppet hus hos Actic Hallsberg den 19-23/9!

Välkommen till inspirerande dagar på Actic Hallsberg den 19-23/9! Alla är välkomna, medlem som icke medlem så bjud med alla du känner! Toppenerbjudande på medlemskap för nya medlemmar – 199 kr/mån de första tre månaderna! Medlemsavgift tillkommer. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Läs mer

Träna för endast 249:-/månad!

Efter en tids renovering är vi äntligen tillbaka på Actic Pontusbadet och redo för ännu en härlig träningshöst, något som vi självklart vill fira med dig!

Läs mer

Välkommen på Öppet Hus på Actic Hagabadet!

Nu är det dags för oss på Actic Hagabadet att bjuda in till öppet hus där träning och hälsa står i fokus! Den 19 september slår vi upp portarna. Kom och låt dig inspireras! Prova på gym och gruppträning – helt kostnadsfritt!

Läs mer

Årets träningsevent – Kick It!

Vill du och dina vänner blir friskare och starkare? Den 25 september 2016 välkomnar vi på Actic Slottsgatan i Örebro Er till Kick It, ett träningsevent i samarbete med Världens Barn. Under Kick It får ni möjlighet att testa på allt som vi erbjuder på Actic Slottsgatan, träffa våra personliga tränare, testa våra gruppträningspass, testa på behandlingar av sjukgymnasterna och naprapaterna från Citykliniken och tävla om fina priser.

Läs mer

Äventyrsbadet Sydpoolen öppnar till hösten

Sydpoolens äventyrsbad öppnar igen till hösten. Det är resultatet av en dialog om en gemensam vision för området som nu Sydpoolens ägare Actic och Södertälje kommun är överens om.

Läs mer