5 dagars fri träning på Actic Växjö!

Fyll i formuläret nedan, och du kommer få ett mail med en värdekod som berättigar till 5 dagars fri träning. Sista dag att lösa in kupongen är 25 oktober 2016.

Läs mer

Vinn ett årskort på Actic!

Allt du behöver göra är att svara på frågorna nedan. Även befintliga medlemmar kan vara med och delta, då får ni 1 år till på befintligt medlemskap. Sista tävlingsdag är 24 oktober 2016. Vinnarna kommer presenteras här under vecka 43.

Läs mer

Gymmet stängt den 18/10

Imorgon tisdag 18/10 sker den stora slutflytten av maskiner och utrustning på vårt kära gym Actic Linköping City på Storgatan 24. Det medför att anläggningen hela dagen hålls stängd. Detta för er säkerhet och trivsel, då det kommer vara (kontrollerat) kaos mest hela dagen.

Läs mer

Actic storsatsar i Västervik

I mars 2017 kommer du mötas av ett helt nytt Actic Västervik. Vi kommer att utöka anläggningen så att du får ännu mer yta att kunna träna på, bättre öppettider och dessutom kommer vi kunna erbjuda gruppträning, bl.a. tillsammans med The House Dance Studio! Passa på nu och ta del av våra medlemskap till riktiga kanonpriser!

Läs mer

Välkommen på Öppet hus den 24-27/10!

Välkomna på öppet hus till Actic i Komethallen den 24-27/10. Det är fri träning dessa dagar, så ta med alla du känner och gör detta till årets träningsdagar! Prova-på-passen bokar du på actic.se och där kallas dessa pass för “Happenings” denna vecka!

Läs mer

Välkommen på medlemskväll på Actic Hagabadet!

Onsdagen den 19 oktober öppnar vi upp dörrarna på Actic Örebro Hagabadet mellan kl. 17:00-19:00 för medlemmar och era vänner. Kom och gör detta till årets träningsdag!

Läs mer

Lyft en kompis!

Tillsammans med Hjärnfonden gör vi på Actic en insamlingskampanj under oktober månad under temat Lyft en kompis. Det är ett sätt att stödja alla de som lever med någon form av psykisk ohälsa som är ett växande samhällsproblem. Lyft din kompis att komma igång med träningen och stöd forskningen genom en sms-gåva till Hjärnfonden!

Läs mer

Vi söker personliga tränare!

Hos oss på ACTIC ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera våra dina kunder till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och utveckla den. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och hög energi.

Läs mer

7 dagars fri träning!

I våras växte Actic-familjen med ytterligare 13 nya gym i södra Stockholm. Det vill vi firar och bjuder nu in alla att testa på dessa gym helt kostnadsfritt i en hel vecka! Fyll i formuläret nedan och du får en kod som du visar upp i receptionen på anläggningen där du väljer att träna. Sista dag att lösa in koden är 25 oktober 2016.

Läs mer

Träna för endast 249:-/månad!

Efter en tids renovering är vi äntligen tillbaka på Actic Pontusbadet och redo för ännu en härlig träningshöst, något som vi självklart vill fira med dig!

Läs mer