Bättre vanor

Julklapparna alla som gillar träning vill ha

Våra 6 bästa julklappstips!

Julen närmar sig och vi kan inte tänka oss bättre klappar under granen än de som inspirerar till en aktiv livsstil.

Jacka

1. Lätt och skön
Snygg och sportig jacka som passar lika bra under som efter träningspasset. In-the-zone wind jacket från Craft har ett slitstarkt vind- och vattenavisande material och dolda fickor med dragkedja. Finns i både herr- och dammodell för 799 kr. Här hittar du jackan.

Hopprep

2. Hoppa till toppformen
Ta med träningen i väskan! Ett smidigt hopprep på 2,8 meter där längden går att justera i handtaget. Finns i rosa och blått för 49 kr. Här hittar du hopprepet.

3. Julkampanj
Du som är Actic-medlem kan hämta ut ett presentkort som ger fri träning från 25 december till 11 januari. En riktig win-win för dig och din vän. Välkommen till din anläggning eller hämta kupongen via den här länken.

 Tips! 5 roliga och effektiva träningsdejter

local_news_PT-timmar

4. Personlig träning till superpris
Köp två PT-timmar för endast 999 kr. Till vännen eller syskonet som vill komma igång eller till mamman som ska ta nästa steg i sin träning. (Eller så behåller du dem själv, det är helt okej!). Erbjudandet gäller till och med 23 december 2015 på anläggningar som erbjuder PT. Läs mer om PT-julklappen här.

5. Utmaning och upplevelse i ett
En startplats till ett spännande motionslopp är en perfekt kickstart inför det nya året. Vare sig din vän gillar löpning, cykling, skidåkning, simning (eller någon annan konditionsidrott) så finns det många tävlingar att välja mellan. Ett tips är att genomföra träningen och loppet tillsammans, det är motiverande och roligt att dela sitt mål med andra. Om ni väljer något av Klassiker-loppen (eller alla fyra!) finns en rad Actic-anläggningar som erbjuder grenspecifika styrketräningsprogram, eventklasser eller happenings inför varje ny tävlingsgren. Här kan du läsa om vår samarbetspartner En Svensk Klassiker.

6. Tävla om julklapparna i vår julkalender!
Actics julkalender är fylld av härliga produkter och upplevelser för dig som gillar att leva ett aktivt liv. Varje dag från den 1 till 24 december kan du öppna en ny lucka i kalendern. Läs mer om julkalendern här.