Välkommen till din träningskompis

Actic, Friskvågen

Varberg

Personlig tränare

Richard Maråker

Mitt jobb som personlig tränare är att hitta kroppens svaga länkar och stärka dessa och omvandla till styrkor. Kroppen vill kunna röra sig i långa, stora eller korta explosiva men kraftfulla rörelser, och med mig som din tränare bygger vi kraftutveckling, styrka och smidighet från kroppens kärna som funkar i alla sammanhang i livet oavsett ålder och mål. Tillsammans kommer vi skapa ett program som är anpassat för dig och dina mål.

Specialiteter

Idrottsbaserat Styrka
Explosivitetsträning
Funktionell styrka
Ben/bål-träning
Ryggproblematik

Utbildningar

Bachelors Degree Physical Education, Stanislaus State, CA USA 03-08
The Academy Träningsinstruktör
The Academy Lic internationell
Personlig Tränare

E-postadress
richard.maraker@actic.se
Jobbar på
Varberg, Friskvågen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!