Välkommen till din träningskompis

Actic, Boländerna

Uppsala

Personlig tränare

Nathalie Johansson

Träning och idrott har alltid varit en stor del i mitt liv och jag har en träningsbakgrund inom styrketräning samt olika lagidrotter. Att motivera människor samt hjälpa dem nå sina mål är en stor drivkraft hos mig och tack vare analyser, ordentlig planering samt regelbunden återkoppling kan mina kunder leva aktiv och skadefritt liv så väl som att nå sina mål.

Jag förespråkar kvalitet före kvantitet då träning är en viktig del i vardagen och ska hjälpa inte stjälpa. Genom att jobba skadeförebyggande samt hälsofrämjande på individnivå kan vi hålla oss skadefria längre samt öka levnadsstandarden oavsett tränings- och ambitionsnivå. Jag vet att vi alla är unika och anser att träningen ska vara upplagd därefter.

Specialiteter

Handboll
Funktionell träning
Utveckling

Utbildningar

Lic. Personlig Tränare, the Academy
Lic. Kostrådgivare, the Academy
Hälsokonsult, the Academy
HLR instruktör

E-postadress
Nathalie.johansson@actic.se
Telefon
070-6767931
Jobbar på
Uppsala, Boländerna

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!