Välkommen till din träningskompis

Actic, Vasastan Elite

Stockholm

Personlig tränare, Lifestylecoach

Josefin Strömberg

Har arbetat med friskvård och hälsa sedan 2002, framförallt med olika former av grupp-träning men också som hälsopedagog. Har arbetat de senaste tre åren som personlig tränare och kostrådgivare. Är idag också Lifestyle-coach.

Specialiteter

Kost
Viktnedgång
Funktionell- och allsidig träning

Utbildningar

Hälsopedagog
Licensierad styrkeinstruktör SAFE
Licensierad Personlig Tränare SAFE
Licensierad Kostrådgivare The Academy
FaR-Ledare SISU
Diplomerad massör Friskvårdsgruppen
Gruppträningsinstruktör inom ett tjugotal områden bla. vattenträning/box/bosu/kettlebells

E-postadress
josefin.stromberg@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Vasastan Elite

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!