Vällkommen till din träningspartner

Actic, Tumba

Stockholm

Personlig tränare

Nathalie Karlsson

Jag älskar att få människor att utvecklas och nå dem målen som dem inte trodde var möjligt. För mig spelar det ingen roll på vilken nivå du befinner dig på i dagsläget. Jag hjälper dig att nå dit du vill oavsett om du aldrig har tränat tidigare eller ifall du är elit idrottare.

Kontakta mig om du funderar på hur vi ska göra för att få just dig till att nå dem mål som du har oavsett om det handlar om viktnedgång, få bättre hållning, stärka rygg eller vad du nu har för mål. Vi bokar in en tid och sätter upp en individuell plan för dig.

Utbildningar

  • Licensierad Personlig Tränare, Lillsveds PT utbildning
E-postadress
nathalie.karlsson@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Tumba

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!