Vällkommen till din träningspartner

Actic, Tullinge

Stockholm

Personlig tränare

Adam Mittjas

Jag är 24 år gammal och har nu verkat i gymbranschen i drygt fem år. Jag är utbildad personlig tränare med allt vad det innebär men har även ett specialintresse för fitness och kroppskultur. Jag har främst coachat atleter inom grenarna Bikini fitness och Men’s physique, vilket jag också själv tävlat i framgångsrikt. Utöver detta har jag arbetat väldigt mycket med klassisk personlig träning på gym och viktreglering, varför jag fått chansen att jobba med alla möjliga olika typer av människor.

Vänder du dig till mig så lovar jag att bemöta just dig på bästa sätt och jobba med just dina förutsättningar för att vi tillsammans ska nå dit du vill.

Kontakta mig för kostnadsfri konsultation.

Specialiteter

Kost
Viktreglering
Kroppssammansättning

Utbildningar

Lic. personlig tränare SAFE
Lic. träningsinstruktör SAFE

E-postadress
adam.mittjas@actic.se
Jobbar på
Tullinge, Stockholm

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!