Välkommen till din träningskompis

Actic, Solna

Stockholm

Personlig tränare

David Evans

Jag har alltid haft ett intresse för idrott och träning. Har tränat kampsport sedan sex års ålder och har hunnit med att träna en hel del olika stilar så som judo, boxning, tae kwon do, muay thai, shooto, wing chun och nu senast braziliansk jiu jitsu. Jag har tävlat på elitnivå i flera av sporterna och är fortfarande aktiv. När jag gjorde min militärtjänstgöring utvecklade jag ett starkt intresse för styrketräning. Efter det bestämde jag mig för att jag ville arbeta med träning och hälsa. Jag förespråkar hård träning samtidigt som jag tycker att träning ska vara kul och givande även på ett mentalt plan.

Specialiteter

Kampsport
Funktionell träning
Styrketräning
Löpträning
Tävlingstänkande (mental träning)
Träning för diabetiker
Livsstilsförändringar

Utbildningar

S.A.F.E Education – Styrketräningsinstruktör
S.A.F.E Education – Personlig tränare
S.A.F.E Education – HLR med hjärtstartare
Försvarsmakten I19/Pbat – Sjukvårdsutbildning
Försvarsmakten I19/Pbat – B.R.A.K instruktör
PT lifestyle

E-postadress
david.evans@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Solna

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!