Välkommen till din träningskompis

Actic, Kista Valhall

Stockholm

Personlig tränare

Marcus Carlson

Jag fokuserar på hård funktionell träning som ger resultat, där kraften ligger i fokus med stor rörlighet (ROM). Funktionella övningar kommer att förbättra din kapacitet i träningen där dina mål är vår resa för att nå resultat. Tekniken är helt avgörande för både rörlighet & kraftutnyttjande, samt att vi skapar en skräddarsydd individuell programmering som passar dina träningsmål, kosten & sist men inte minst den mentala sidan av träningen. Jag arbetar digitalt i google drive, där allt är spårbart & du kommer kontinuerligt få feedback efter varje pass.

Min erfarenhet av olika klienter under nästan 8 år, har gett mig insikten att deras prestation sällan beror på deras fysiska förmåga. Jag har alltid fokuserat på att hitta mina klienters mentala drivkrafter, och att höja deras ”komfortzon” vilket leder till att de presterar mycket bättre.

Jag tar seriöst på min träning & livsstil, och tränar crossfit aktivt för att utveckla min kapacitet ytterligare samt att testa mina gränser för en kraftfull prestation.

Du som är redo för en match med mig för att ta reda på din verkliga potential, är välkommen att anta min utmaning oavsett nivå eller erfarenhet i nuläget. Jag engagerar mig dedikerat i allt från träning, kost, livsstil till motivation för att du skall uppnå dina mål.

”Din funktionella power PT ökar kraften utanför din komfortzon”

Specialiteter

Skräddarsydd
Funktionell Träning
Crossfit
Olympiska Lyft
Rehab skador
Mental Träning / Coachning
Livsstilsförändring

Utbildningar

International Licensed Personal Trainer
Eleiko Licensed Kettlebell Trainer
Actic PT get go
Actic steg 1-4

E-postadress
marcus.carlson@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Kista Valhall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!