Välkommen till din träningskompis

Actic, Kista Valhall

Stockholm

Personlig tränare

Johanni Bolick Gunther

Med fysisk träning hjälper du dig själv att bli den starkaste versionen av dig själv. En stark fysik bygger inte bara en stark kropp utan även ett starkt sinne. Ett starkt sinne är i sin tur ett verktyg du kommer att ha nytta av hela livet, oavsett mål eller hinder. Jag finns där för dig under hela din resa!

Specialiteter

Styrketräning
Fria vikter
Funktionell träning
Prehab/Rehab

Utbildningar

Lic. Personlig tränare
Dipl. Hälsocoach
Dipl. Testledare
Dipl. Styrketräningsinstruktör
Dipl. Far-Ledare
Hälsoprofilbedömmare

E-postadress
johanni.gunther@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Kista Valhall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!