Information från Optima Ski Stockholm 2016/2017

Vi har efter förfrågningar bestämt oss för att dra igång Optima Ski Stockholm! Då vi menar att grunden till framgång ligger i kontinuitet i träningen och kunskap kring träning kommer vi genomföra träning en gång i veckan från september fram till Vasaloppet!

Varannan vecka kör vi onsdagar och varannan vecka lördagar.

Det kommer en ledare från Optima Ski till Stockholm och håller i passet. Det blir rullskidor, löpning, styrka, skidgång, kortare föreläsningar och stort fokus på skidteknik!

Beroende på vilket pass vi kör kommer vi samlas på lite olika ställen men basen blir Actic i Kista. Här har vi ombyte och dusch samt föreläsningar.

Uppstart blir 17-18 september där vi förutom träningspass presenterar oss och går igenom lite om Optima Skis grundfilosofier.

  • Period: September-Vasaloppet, 1 pass/vecka (förutom Ramsau och Vålådalenläger veckorna).
  • Antal: Minimum 25, maximum 35 personer
  • Anmälan: Bindande anmälan, senast 1 juli till info@optima-ski.com
  • Kostnad: 7500kr

I upplägget ingår också fri tillgång till våra webinar som vi genomför en gång i månaden från den dagen du anmäler dig. Här förmedlar vi kunskap och erfarenheter kring allt som rör långlopp. Se mer på webinar.

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!