Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare, Lifestylecoach

Lisa Blomquist

Träning ska vara förknippat med glädje och med målet i sikte och ett bra upplägg kan du nå hur långt som helst! Alla har olika förutsättningar och mål, alltifrån att orka med vardagen till att prestera på elitnivå. Tillsammans skapar vi en plan och ett upplägg som är unikt för dig.

Som elitgymnast lärde jag mig vikten av att träna kroppen som en helhet, allsidigt, funktionellt med god teknik och även se till kost och återhämtning. Jag ser fram emot att få följa dig och inspirera med min kunskap och glädje!

Specialiteter

Funktionell träning
Rörlighetsträning
Coachning & livsstilsförändringar

Utbildningar

Lic. Personlig Tränare, The Academy 2010
Idrottsmassör, Steg 1, Bosön 2005
Hälsoprofilsbedömning, Bosön 2005
Idrottskonsulent, Bosön 2003-2005

E-postadress
lisa.blomquist@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hammarby Sjöstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!