Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare

Gina Bassus

Att få coacha, motivera och inspirera till ett hälsosammare liv, en friskare kropp och ett gladare humör är något jag brinner för. För mig är det viktigt att man hittar balansen mellan träning, kost, och återhämtning, eftersom de går hand i hand. Utifrån mina egna erfarenheter som personlig tränare och kostrådgivare är dessa tre i kombination nyckeln till en friskare, starkare, piggare och gladare kropp. Inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

”Take care of your body. It’s the only place you have to live in”

Specialiteter

Viktnedgång
Muskeluppbyggnad
Intervallträning
Cirkelträning

Utbildningar

SAFE education
Lic. Kostrådgivare
Personlig tränare

E-postadress
gina.bassus@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hammarby Sjöstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!