Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare

Andreas Bergkvist

Jag vill hjälpa dig att nå dina mål vare sig det handlar om att träna för att uppnå hälsa, klara dina dagliga uppgifter bättre eller komma tillbaka från en skada. Du som vill gå ner i vikt, bygga muskler, prestera till max i en idrottsgren, lopp eller tävling.

Jag har spelat ishockey från 7 till 18 års ålder och tog upp det igen för 3 år sedan tills förra året när jag skulle utbilda mig till Personlig tränare. Just nu är min träning väldigt inriktad på crossfit där man tränar med hög intensitet med naturliga ’’funktionella’’ rörelser med stor variation på övningar, vikt, repetitioner osv.

Specialiteter

Crossfit
Funktionell träning
Viktminskning
Kondition
Styrka
Prestera till max i idrottsgren

Utbildningar

PT-Skolan
Preparandutbildning
LPT Steg 1
LPT steg 2
Licensierad Personlig Tränare

E-postadress
andreas.bergkvist@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hammarby Sjöstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!