Vällkommen till din träningspartner

Actic, Hägersten

Stockholm

Personlig tränare

Åsa Nilsson

Jag har en bakgrund som sprinter, 100m och 200m. Tränar mycket styrketräning och då speciellt funktionell styrka för en hållbar kropp. Med rätt teknik och mobilitet kommer styrkan och en helare kropp som ger bättre och hållbara resultat. Har tränat friidrott, crossfit och athletic fitnes.

Behöver du hjälp att hitta motivationen, få hjälp med rätt teknik eller kanske testa en ny utmanande form av styrketräning så kan jag hjälpa dig! Vi planerar träningen efter dina mål och behov för att få bästa resultat.

Specialiteter

Funktionell träning
Styrketräning
Löpteknik

Utbildningar

Personlig tränare, hälsocoach – Diploma of Fitness, TAFE East Coast Australien
Fascia, 3D Funktion
MammaMage

E-postadress
asa.nilsson@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hägersten

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!