Vällkommen till din träningspartner

Actic, Farsta Strand

Stockholm

Personlig tränare

Alexander Bäckström

Träning för mig handlar inte om att flytta ett föremål från en punkt till en annan, utan det som händer emellan. Muskelkontakt skapar en känsla av medvetenhet och kontroll över sin kropp. Har man väl förstått den principen så blir upplevelsen av träning helt annorlunda och mycket mer intressant. Tillsammans så kommer vi hitta träningsglädje med tyngd på kvalité och hårt arbete.

Specialiteter

Styrketräning
Viktreducering
Träning för gravida innan, under & efter
Grenspecifik träning lagsport

Utbildningar

Personlig Tränare, SAFE education
Mammamage
MAQ
Diplomerad Far-Ledare

E-postadress
alex.backstrom@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Farsta Strand

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!