Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Södertälje

Personlig tränare

Nadia Svensson

Min bakgrund inom träning är att jag har spelat basket i många år, styrketränat, och jag är även dansare sedan 2 år tillbaka.

Mina främsta styrkor som PT är att motivera/peppa folk och viktigast av allt att få de att hitta glädjen och energin i träningen. Mitt sätt att arbeta med kunder speglas i att kunna se personer ur ett helhetsperspektiv där fysik, psyke och spiritualitet är ett och jobba där efter. Det är väldigt viktigt att man som PT hjälper klienter att hitta en balans mellan träning, kost, sömn och stress.

Specialiteter

Kettlebell
Funktionell träning
Fria vikter

Utbildningar

Lic. Personlig Tränare MF Gruppen
Gruppträningsinstruktör
Leg. Sjuksköterska

E-postadress
nadiia.s@hotmail.com
Jobbar på
Södertälje, city

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!