Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Södertälje

Personlig tränare

Amanda Degerkvist

Min träningsfilosofi är en livsstilsfilosofi där tuff träning, bra kost, mental träning och personlig utveckling hör ihop och skapar en hållbar livsstil. Jag har en bakgrund inom elitfotboll och har därmed en god erfarenhet av löpning och konditionsträning. Styrketräning har sedan många år tillbaka varit en stor del av mitt liv, jag kombinerar gärna att lyfta tungt med funktionell styrka. Jag brinner för att sätta upp mål som utmanar mina klienter och sedan nå dem tillsammans med dig med planen och kunskapen för att ta dig dit på ett effektivt sätt där vi självklart sätter kvalité i första hand.

Specialiteter

Styrketräning
Fettförbränning
Mental träning
Inspiration

Utbildningar

Lic. Träningsinstruktör, The Academy
Lic. Personlig tränare, The Academy
Personlig utveckling och entreprenörskap, Lillsveds Idrottsfolkhögskola
Ledarskap, Gävle Högskola

E-postadress
pt.sodertaljecity@actic.se
Jobbar på
Södertälje, city

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!