Välkommen till din träningskompis

Actic, Kompassen

Örebro

Personlig tränare

Karl Johansson

Mina tre ledord jag använder mig av i min roll som PT är glädje, gemenskap och kunskap. Jag anser att alla människor behöver dessa tre ledord för kunna utvecklas i sin träning. Vi har alla olika mål och mitt mål är att ge dig rätt förutsättningar för att du ska kunna uppnå dina inom träning och hälsa.

Jag är en aktiv person som har mycket erfarenhet av lagsport. Jag har tack vare fotbollen fått erfara hur det är att träna på hög nivå då jag spelade i Superettan. Oavsett vad dina mål är så kan jag anpassa träningsupplägget alltifrån vardagsmotionären till elitsatsaren.

Specialiteter

Styrketräning
Idrottsanpassad träning
Mammaträning
Snabbhets- och spänstträning

Utbildningar

Tränarprogrammet Örebro universitet (3 år)
Lic. PT, The Academy
Lic. Träningsinstruktör, The Academy
Lic. Kostrådgivare & hälsoinformatör, The Academy

E-postadress
karl.johansson@actic.se
Telefon
0760299908
Jobbar på
Örebro, Kompassen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!