Välkommen till din träningskompis

Actic, Kompassen

Örebro

Personlig tränare

Emma Bjarned

“Den enda begränsningen som existerar är du själv”.

Mitt mål som Personlig Tränare är att dela och förmedla den glädje och enorma må bra-känsla
som är kopplad till fysisk aktivitet. Oavsett om du vill gå ner i vikt, bli starkare/uthålligare/rörligare eller bara behöver en spark i rumpan så vill jag få Dig att uppleva ruset av endorfiner.

Jag vill få dig att utmana dig själv, känna stolthet över dina prestationer och på så sätt få Dig att växa som människa. Träning ÄR roligt, och tillsammans kan vi nå dit Du inte trodde var möjligt.

Specialiteter

Funktionell styrka/bålstyrka
Rörlighet
Löpträning
Högintensiv träning

Utbildningar

Tränarprogrammet 180hp, Örebro Universitet
Instruktörsutbildning, Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Kettlebellinstruktör, PeakLife
Löpcoach
Diplomerad massör (klassisk svensk massage & idrottsmassage), Friskvårdsgruppen

E-postadress
emma.bjarned@actic.se
Telefon
0703748593
Jobbar på
Örebro, Kompassen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!